Miksi Azure?


Miksi valita Microsoft Azure pilvialustaksi?

Pilvialusta valitaan yrityksen tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Valintaan vaikuttavat useat asiat, joissa kustannustehokkuus, käyttöönoton nopeus, sisänrakennettu turvallisuus, sovelluskehityksen nopeus ovat usein tärkeitä valintaa ohjaavia asioita.

Azure pilvi mahdollistaa uusien ja modernien pilvisovellusten kehittämisen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Azuren tarjoamat valmiit PaaS (platform as a service) ja managed palvelut nopeuttavat toteutusta ja mahdollistavat keskittymisen liiketoimintaongelman ratkaisemiseen heti projektin alussa.

Azure pilvi tarjoaa useita hyötyjä, kuten modernin ja jatkuvasti kehittyvän alustan, erinomaisen tuottavuuden, kustannustehokkuuden, globaalin skaalautuvuuden, suorituskyvyn, luotettavuuden ja turvallisuuden

Microsoft Azuren etuja

 • Azure on moderni ja jakuvasti kehittyvä alusta Pilvipalveluille

  Microsoft Azure tarjoaa modernin ja jatkuvasti kehittyvän teknisen alustan laadukkaiden ja globaalisti skaalautuvien pilvipalveluiden toteuttamiseen. Monet Microsoftin omat palvelut kuten Office 365 on rakennettu Azuren päälle. Microsoft panostaa Azuren kehitykseen suurimmat panokset ja luo joka vuosi täysin uusia palveluita. Alusta kehittyy ja laajenee nopeasti.
 • Azure PaaS palveluilla kehityksen tuottavuus paranee

  Azure tarjoaa satoja IaaS, PaaS ja managed palvelua, joiden avulla kehitysaikaa voidaan vähentää ja siirtää kehityspanosta suoraan ongelman ratkaisuun.
 • Azure on kustannustehokas

  Azuren resursseja voidaan ottaa käyttöön juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Resursseja voi skaalata käytön mukaan ja myös maksaa niistä käytön mukaan. Resursseja voidaan myös vähentää, jos tarve on ajoittain pienempi.
 • Azure skaalautuu pienestä globaaliin käyttöön

  Microsoft Azure pilvipalvelut skaalautuvat luotettavasti pienestä aina isompiin globaaleihin käyttötarkoituksiin. Palvelut voidaan rakentaa skaalautumaan luotettavasti siten että ne eivä kaadu edes isommissa kävijäryntäyksissä.
 • Azure luotettavuus ja turvallisuus

  Azure on alustana monelle Microsofin omalle tuotteelle, joka näkyy erinomaisena globaalina saatavuutena ja tietoturvana.
 • Azure Managed PaaS palvelut

  Microsoft Azure Platform as a Service (PaaS)-palveluiden avulla voidaan toteuttaa nopeasti moderneja pilvisovelluksia. Managed PaaS palveluissa et ylläpidä tai vastaa alla olevasta raudasta tai infrasta. Voit varata tarvittavat PaaS resurssit ja maksaa niiden käytön mukaisesti ja skaalata resursseja miltei loputtomasti.
 • Azure IaaS palvelut

  Microsoft Azure Infrastructure as a Service (IaaS)-palveluiden avulla voidaan toteuttaa virtualisointi- ja verkkoratkaisuja pilvipalveluna. Omassa konesalissa tai toimistolla ylläpitoa vaativat ja helposti rikkoutuvat virtuaalikoneet, työkuormat ja sovellukset voidaan siirtää helpommin skaalattaviin ja ylläpidettäviin pilvessa ajettaviin virtuaaliratkaisuihin. Virtuaaliratkaisut voidaan modernisoida pala kerrallaan ja luoda uusia kyvykkyyksiä. Oman konesalin tai paikallisen IT-kumppanin ylläpitämän palvelininfran skaalaaminen onnistuu yleensä useamman päivän viiveellä. Azuressa skaalaamisen aikaväli muuttuu päivistä minuutteihin.
 • Azure Devops

  Modernien ja laadukkaiden sovellusten toimittamiseen tarvitaan DevOps-työkaluja ja -prosesseja. Azure Devops on sovellusten elinkaarihallintaan tarkoitettu palvelu, joka mahdollistaa automatisoidun ja jatkuva integroinnin, jakelun ja käyttöönoton. Azure Devopsin avulla voit nopeuttaa sovelluskehityksen elinkaarta ja edetä ideavaiheesta toteutukseen jatkuvalla integroinnilla, testauksella ja julkaisulla.

Azure kehitystä ketterästi

Prosimo Oy rakentaa ketterästi ratkaisuja myös niihin kaikkein vaativimpiin Azure ideoihin ja ohjelmistokehitysongelmiin. Tunnemme Azure pilven ja .NET sovelluskehityksen erittäin kattavasti, joten voimme tarjota asiakkaillemme ketterää ja laadukasta ohjelmistokehitystä.

Hallitsemme Azure ja .NET kehityksen

Asiantuntijamme hyppäävät innokkaasti vaativiin Azure kehitysprojekteihin. Toteutamme kehitysprojektin ideoinnista alkaen laadukkaaseen toteutukseen. Kokoamme asiakkaidemme käyttöön kokonaisen tiimin tai tarjoamme kokeneita osaajia osaksi asiakkaan tiimiä.

Onko Azure kehitys ajankohtaista?

Me innostumme haasteista. Ota yhteyttä ja anna meidän ratkaista haasteesi!